Affordably fabulous / Do it yourself / Easter / Today I love

Πασχαλινά αυγά…. αλλιώς/Different easter eggs (DIY)


Το Πάσχα θα είναι σε ένα μήνα σχεδόν εδώ και βαρεθήκατε το συνηθισμένο βάψιμο των αυγών; Να μερικοί πρωτότυποι τρόποι για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά αυγά!

Αρχικά αδειάστε το αυγό απο το τσόφλι κάνοντας δύο τρυπούλες στην πάνω και κάτω επιφάνεια του τσοφλιού. Ξεπλύντε το και αφήστε το μια μέρα να στεγνώσει καλά. Την επόμενη μέρα με κέφι και πολλές ιδέες αρχίστε τη διακόσμηση!

Βάψτε τα αυγά σας στο χέρι με χαρούμενα και πολύχρωμα σχέδια, κολλήστε τους πασχαλινά χαρτιά ντεκουπάζ, γεμίστε τα με κερί και ανάψτε τα το Πάσχα, φτιάξτε τα μικρές φωλίτσες που θα φιλοξενούν τις μινιατούρες σας, στολίστε τα με χάντρες και κορδέλες και κρεμάστε τα σε κλαδιά δημιουργόντας τη δική σας πασχαλινή ατμόσφαιρα!

il_170x135_320322528 il_170x135_423598164_kb6j il_170x135_425173093_i196 il_170x135_430228763_lpmc il_170x135_435612123_bk8x il_170x135_439838431_17di il_570xN_439377782_5dry fablicil_570xN_420968801_g6pw il_570xN_417112357_lak8 fabric easter-eggs1 eastil_570xN_440873968_17w2           paschalina-avga-4anim eggs omorfa-paschalina-avga  eggs    avga-6

Οι παραπάνω ιδέες είναι πολύ όμορφες ακόμα και για δώρα, τα οποία μπορείτε να προσφέρετε μέσα σε ένα όμορφο καλαθάκι απο ύφασμα ή πλεχτό που θα φτιάξετε εσείς ή σε ένα γυάλινο μπόλ που μέσα θα βάλετε χαρτί περιτυλίγματος σε λωρίδες ή χαρτί που μοιάζει με άχυρο.

ImageProxyCAVCQ1HC

Αρχίστε απο τώρα τις κατασκευές και καλή επιτυχία! Στείλτε μας τις δικές σας ιδέες και φωτογραφίες για να τις δημοσιεύσουμε! S.

 

Υ.Γ. Δείτε και τα άρθρα μας «βάφουμε οικολογικά πασχαλινά αυγά» και «πασχαλινά αυγά με κλωστές φλος«.

9 thoughts on “Πασχαλινά αυγά…. αλλιώς/Different easter eggs (DIY)

  1. Παράθεμα: Πασχαλινο τραπέζι: διακοσμήστε το! | tsoupress

  2. Παράθεμα: Βάφουμε οικολογικά πασχαλινά αυγά :) | tsoupress

  3. Παράθεμα: Πασχαλινά αυγά με κλωστές φλος | tsoupress

  4. Παράθεμα: Βάφουμε οικολογικά πασχαλινά αυγά :) | tsoupress

  5. Παράθεμα: Πασχαλινά αυγά με κλωστές φλος | tsoupress

  6. Παράθεμα: Πασχαλινά αυγά με κλωστές φλος | tsoupress

  7. Παράθεμα: Πασχαλινά αυγά με κλωστές φλος | tsoupress

  8. Παράθεμα: Πάσχα με παράδοση! | tsoupress

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.