Events & the city

Ποιός ενδιαφέρεται για Σεμινάριο Μεταποίησης και Καλοκαιρινά Σεμινάρια;


Η Μεταποίηση είναι ένας τρόπος να αξιοποιούμε αντικείμενα και υλικά μέσω της αρμονικής και μοναδικής mix & match σύνθεσης, εξοικονομώντας χρήματα ενώ παράλληλα δίνουμε μια ιδιαίτερη και στιλιστικά ενημερωμένη ταυτότητα στις δημιουργίες μας.
9719723
Αυτό το σεμινάριο ειδικά διαμορφωμένο για γυναίκες, συνδιάζει την ενημέρωση πάνω στις σύγχρονες τάσεις 2013/2014 (θεωρητικό κομμάτι) με ασκήσεις μεταποίησης αντικειμένων δημιουργώντας ξεχωριστά αξεσουάρ και άλλα αντικείμενα με απλά καθημερινά υλικά που αγαπάμε και μπορούμε να βρούμε παντού γύρω μας!
Αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, να ξέρετε οτι τα σεμινάρια αρχίζουν μέσα στο Μάιο και περιλαμβάνουν ένα ταχύρυθμο {25/5/13 – 26/5/13, 2 ημέρες, 11 ώρες fashion και interior styling} και ένα κανονικό {26/5/13-1/7/13, 18 ώρες, 6 τρίωρες συναντήσεις (Δευτέρες) εφαρμογές fashion styling}. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τους designers: irene kri και e-creation.
Δεν κάνω διαφήμιση της εταιρίας αλλά επειδή το έχω ψάξει αρκετά, θεωρώ οτι για όποιον ενδιαφέρεται για το αντικείμενο της μεταποίησης, είναι απο τα πιο ολοκληρωμένα σεμινάρια που έχω βρεί και ξέρω οτι γίνεται καλή δουλειά…
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.
metapoiisi
small_seminarΠοιός έχει κέφι για καλοκαιρινά σεμινάρια; Θα μου πείτε ακόμα δεν ήρθε το καλοκαίρι… ναι αλλά πλησιάζει και πρέπει κάπως να γεμίσουμε το χρόνο μας και να διασκεδάσουμε μαθαίνοντας κοντά σε μια υπέροχη παρέα!
Για ρίξτε μια γρήγορη ματιά στα παρακάτω σεμινάρια και βρείτε ποιό σας ταιριάζει. Για το περιβάλλον μην ανησυχείτε καθόλου… θα είναι άκρως καλοκαιρινό και σίγουρα θα περιλαμβάνει καφεδάκι στο κέντρο 😉
  1. Αστέρια στο χαρτί (Παρουσίαση:  Πέμπτη 30/5, ώρα 20.00).
  2. Το μικρό Διήγημα
  3. Όνειρα Ανοιξιάτικων Νυχτών δημιουργική γραφή με άξονες το μονόλογο και το διάλογο στο Θέατρο (Πέμπτη 16/5).
  4. 8 ½: παγκόσμιος κινηματογράφος (Έναρξη Τρίτη 21/5).
  5. Ένα καλάθι γεμάτο τραγούδια: μουσικό εργαστήριο μελοποίησης στίχων (Έναρξη Δευτέρα 3/6).
  6. Στιχουργική για αρχαρίους (Έναρξη Τρίτη 14/5).
  7. Βασικοί Κώδικες Δημιουργικής Γραφής (Πέμπτη 16/5).
  8. Τέχνη & Τεχνική του Λόγου (Παρασκευή 17/5).
  9. Διακόσμηση: 2 σεμινάρια A. για το Χρώμα ως εργαλείο στην Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου και B. για το HouseLifting.
  10. Back Stage Theatre / Φως και Σκηνή
  11. Devised Theatre: σεμινάριο αυτοσχεδιασμού που οδηγεί σε παράσταση (Παρουσίαση Παρασκευή 17/5, ώρα 20.00).
  12. Horton Lester Dance Workshop (Έναρξη Σάββατο 18/5, ώρα 17.00).
  13. Μουσικό Ραδιόφωνο: επαγγελματικό εργαστήριο παραγωγής μουσικής ραδιοφωνικής εκπομπής.
  14. Σχολείο Μοντάζ (Παρουσίαση Παρασκευή 17/5 ώρα 20.00).
  15. Σχολείο Κοσμήματος: 3 σεμινάρια Α. για το Χειροποίητο Κόσμημα Β. για το Εικαστικό Κόσμημα και Γ. για την τέχνη της Αργυρο-χρυσοχοϊας (Ανοιχτά Μαθήματα Τετάρτη 15/5 ώρα 18.00).
  16. Κινούμενο Σχέδιο (Παρουσίαση Παρασκευή 17/5 ώρα 20.00).
  17. Μπατίκ
  18. Εργαστήρι Λόγου και Εικόνας με την τέχνη της Φωτογραφίας στην υπηρεσία του Λόγου και το αντίθετο (Παρουσίαση Πέμπτη 16/5).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καλοκαιρινά σεμινάρια διαβάστε εδώ. Η γνώμη μου; I love them all!! S.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.