Έτοιμοι για καλοκαιρινό DIY; Εύκολα, γρήγορα, διασκεδαστικά και με απλά υλικά, με ξυλάκια απο παγωτό και χρώματα που έχετε στο σπίτι, μπορείτε να φτιάξετε τα πιο όμορφα καλοκαιρινά σουβέρ! Σηκώστε τα μανίκια και συγκεντρώστε τα υλικά που θα χρειαστείτε:
/Are you ready for a fresh, easy, fast and simple DIY summer project? I am going to make wooden coasters for my summer balcony day and night relaxing moments. Most of the materials used in this DIY can be found in our houses (wooden ice cream sticks can also be found here, water colors or colorful marker sets, afrolex, scissors, silicone gun, matte waterproof varnish, paint brush). Check out the following easy how-to instructions and when you finish enjoy your drink! Have a super-duper summer!
Υλικά για τα ξύλινα σουβέρ
- Ξυλάκια για παγωτό σε οτι διαστάσεις βρείτε στην αγορά. Εύκολος τρόπος είναι να τα αγοράσετε απο το internet εδώ.
- Μαρκαδόρους ή ακουαρέλες σε διάφορα χρώματα (εγώ χρησιμοποίησα κίτρινο, μπλέ και μόβ)
- Αφρώδες λεπτό υλικό σε ρολό ή Α3, για τη βάση, θα το βρείτε σε χαρτοπωλεία ή φελλό σε ρολό
- Ψαλίδι
- Πιστόλι σιλικόνης
- Ματ βερνίκι αδιάβροχο
- Πινέλο
Βήμα 1
Βάφετε τα ξυλάκια στα χρώματα που σας αρέσουν, ώστε να δημιουργήσετε διάφορους συνδιασμούς. Το κίτρινο με το μόβ και το μπλέ είναι άκρως καλοκαιρινά χρώματα για να τα χρησιμοποιήσετε στα σουβέρ σας! Τα δικά μου τα έκανα τετράγωνα και χρησιμοποίησα γι’ αυτό 10 ξυλάκια συνολικά για το καθένα.
Βήμα 2
Κόψτε το λεπτό αφρολέξ ή το φελό σε τετράγωνα κομμάτια λίγο μικρότερα απο το μέγεθος που έχουν τα ξυλάκια. Κολλήστε πάνω σε αυτό δίπλα-δίπλα τα ξυλάκια με τη σιλικόνη, εναλλάσσοντας τα χρώματα.
Βήμα 3
Αφού τελειώσετε είστε έτοιμοι να περάσετε 3 στρώσεις απο το ματ αδιάβροχο βερνίκι. Με αυτό τον τρόπο το χρώμα δεν θα αλλοιωθεί όταν ακουμπάτε επάνω του τα ποτήρια σας!
Μόλις στεγνώσουν τα σουβέρ είναι έτοιμα για χρήση!
Και έφτασε η ώρα της απόλαυσης…
Βάλτε χρώμα καλοκαιριού και πολύ δροσιά στο μπαλκόνι σας!
Καλό καλοκαίρι με πολλές εμπνευσμένες ιδέες! Περιμένουμε και τις δικές σας καλοκαιρινές ιδέες S.
Πολύ εύκολη κατασκευή και πολύ όμορφο αποτέλεσμα! Ο, τι πρέπει για τις καλοκαιρινές βραδιές στο μπαλκόνι
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Παράθεμα: Μην πετάς, ανακύκλωσε στην κουζίνα/ Recycle and reuse kitchen items | tsoupress