Καλοκαιριάζει και είναι ο καιρός να αρχίσουμε να ξεπορτίζουμε… στο μπαλκόνι μας. Ας του αφιερώσουμε λίγο χρόνο, λοιπόν!
Εμπνεόμαστε από μικρά και στενά μπαλκόνια, για να φτιάξουμε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας φιλόξενο και άνετο, ακόμα κι αν οι διαστάσεις του δεν δίνουν πολλές επιλογές. Όλα είναι θέμα ατμόσφαιρας!
Εντάξει… στην Ελλάδα, δεν χρειάζονται «γουναρικά», όπως στα μπαλκόνια βόρειων χωρών, αλλά μαξιλάρια, φανάρια και κεριά μπορούν να κάνουν το θαύμα τους. Και μιας κι έχουμε πολύ καλό κλίμα, μην ξεχνάμε τις γλάστρες μας με τα φυτά και τα λουλούδια μας, για να έχει προσωπικό χαρακτήρα το μπαλκόνι μας!
Τι κι αν το μπαλκονάκι μας ίσα που χωράει μια καρέκλα; Λύσεις υπάρχουν, και για αυτό καμία δικαιολογία δεν είναι δεκτή για να μην μεταφέρουμε τις ώρες χαλάρωσής μας έξω.
Με λίγη φαντασία και μερικά DIY, η κάθε τσούπρα οφείλει να φτιάξει τη γωνία της, ακόμα κι αν το budget είναι περιοριστικό.
Και μετά από τόσες φωτογραφίες με μικρά γλυκά έπιπλα κήπου, κούνιες, τραπεζάκια, μαξιλαράκια, γιρλάντες, κάθε είδους κασπώ και κάθε είδους διακόσμηση… δεν μπορεί! Θα σας άνοιξα την όρεξη να βγάλετε την καρέκλα σας, τη γλάστρα με τη λεβάντα σας και να καθήσετε στο μπαλκόνι σας να πιειτε τον καφέ σας ή ένα ποτήρι κρασί στην υγειά μου. Αν έφευγε κι αυτή η σκόνη από την Αφρική, καλά θα ήταν.
Καλή διασκέδαση!
Πολύ ωραίες ιδέες !!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Ευχαριστούμε!!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!