Αχχχ καλοκαιράκι… με τον ζεστό ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας, τον καταγάλανο ουρανό, τις διακοπές και φυσικά… τα παγωτά! Πόσο μας είχαν λέιψει τα παγωτά όλο το χειμώνα και τώρα τα ψυγεία είναι γεμάτα με απίθανες γεύσεις και νόστιμους συνδυασμούς, σοκολάτα με μπισκότο και baileys, τιραμισού, μαστίχα με ρόδι, καραμέλα με goji berries & cranberries, κρέμα βανίλια με κομμάτια τριών ειδών σοκολάτας και πολλά πολλά άλλα!
Και επειδή πάντα υπάρχουν άνθρωποι, όπως οι Maryellis Bunn και Manish Vora, που θέλουν να μοιραστούν την αγάπη τους για το παγωτό με όλο τον κόσμο… Βγάλτε εισητήριο για Αμερική και βουτήξτε στο πιο γευστικό μουσείο! «Το μουσείο του παγωτού» :
/ You will hear yourself «slurp» by the time you get into the first of the 12 rooms of the new LA Ice Cream Museum! This tasty exhibit, founded by Maryellis Bunn and Manish Vora, is all pastel coated, full of quirky installations, from hanging pink and yellow bananas and plastic pink palm trees to mint planters growing in cacao chip soil and a colorful pool of sprinkles. Sweets and ice creams are available along your way, where all your senses will be stimulated in a barbie like world! Let’s dive inside…